Administrar

Benvinguts al Bloc de la Isabel Casellas. - La WEB

Exposició LUCES NOCTAMBULAS de Mario Rubio García.

icasellas | 30 Setembre, 2008 19:01 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

Mario Rubio García presenta a Terra de ningú d'exposició virtual Llums Noctàmbules una sèrie de fotografies nocturnes.


La fotografia nocturna exigeix, al contrari que d’altres moltes variants fotogràfiques, paciència. Preses que poden arribar a durar fins una hora posen de manifest a la majoria de les imatges el moviment del nostre planeta Terra. Els estels, amb les seves traces dibuixades en el firmament, donen fe del nostre moviment de rotació. Tanmateix, els núvols que davant els nostres ulls solen ser estàtics, a la fotografia nocturna cobren vida, dibuixant-se com grans esteles esmolades que decoren el cel.

En aquest tipus de fotografia “noctàmbula”, cerca escenes poc habituals com cases derruïdes, paisatges naturals, arquitectura industrial on donar color amb múltiples tocs de flaix i llanternes de colors al desig de l’autor per transmetre sensacions noves i inusuals als espectadors.

Sens dubte, la llum de la foscor és la més fascinant per fotografiar.

 

III edició de "CODIGO BCN".

icasellas | 28 Setembre, 2008 18:48 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

¿Quieres vivir una nueva experiencia recorriendo la ciudad en busca de pistas, descubriendo lugares curiosos y resolviendo enigmas?

El próximo 04 de Octubre CLUB D'OCI TARANNÀ pone a vuestra disposición la III edición de "CODIGO BCN", una nueva y original forma de entretenimiento. Te ofrecemos una nueva experiencia en la que tendrás que recorrer la ciudad de Barcelona en busca de pistas, descubriendo lugares curiosos y resolviendo enigmas.

 

 

 (Segueix)

Entrevista a Sylvia Plachy.

icasellas | 22 Setembre, 2008 20:00 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

En su segunda visita a España (la primera fue en PHE07, donde asistimos a una magnífica exposición de la artista estadounidense), Sylvia Plachy ha elegido la Galería Blanca Berlín. Su exposición, Fragile Beings, se podrá visitar hasta finales de noviembre. Nosotros aprovechamos su breve visita a Madrid para la inauguración y una espléndida jornada de fin de verano, para charlar con ella. Os lo contamos.

Podeu llegir l'entrevista a l'article "Sylvia Plachy, Al habla con la fotógrafa" de NOTODO.

Al habla con la fotógrafa

 

Exposició BUDAPEST; CULTURA SUBTERRÀNIA de Gonzalo Ovejero.

icasellas | 19 Setembre, 2008 14:37 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

Gonzalo Ovejero presenta a Terra de ningú d'exposició virtual BUDAPEST; CULTURA SUBTERRÀNIA una sèrie defotografies que van ser preses per la seva publicació a CafeBabel sota el marc d'un dels seus programes "Europe On The Ground".

 

Un dels aspectes que més criden l’atenció de Budapest és la seva vida sota terra. Els nombrosos i llargs túnels de metro i passos subterranis estan a vessar de botigues de roba, bars, floristeries, restaurants, farmàcies... Si tinguéssim que escollir un concepte comú per a poder definir l’estètica del subsòl d’aquesta ciutat aquest seria, paradoxalment, la falta d’un element unificador. Encara que el sistema de metro es composa solament de 3 línies (la línia 4 està en construcció des de 1972) podem observar grans diferències entre cadascuna d’elles, des de la decadència de Kőbánya-Kispest fins la bellesa de la línia M1, la més antiga d’Europa (1986) declarada Patrimoni de la Humanitat.

 

1 2 3 4 5  Següent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS