Administrar

Benvinguts al Bloc de la Isabel Casellas. - La WEB

MALI, EL GRAN VIATGE de Quim Fàbregas.

icasellas | 02 Setembre, 2008 15:28 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

Us deixó còpia d'un petit e-mail que he rebut:

 


 

Bones a tots:

Ja fa 24 hores que he tornat de l'espectacular viatge a Mali. He tornat a Àfrica per 4 vegada. He pogut descobrir moltes emocions i sensacions que encara que semblin semblants d'altres viatges, però que m'han fet sentir viu en cada moment que he pogut estar allà. He vingut renovat, amb molta alegria i felicitat i amb projectes per realitzar de cara endavant. La vida porta moltes sorpreses i moltes emocions que espero i desitjo que en vinguin de noves. Vull agraïr molt sincerament i amb molt de carinyo els meus companys de viatge, sense ells no hagués sigut el mateix. Gràcies Carlos (president de la Ong Global Play) per ser com ets, per confiar en mi per fer el reportatge fotogràfic del llibre que comensarem a treballar inmedatament, gràcies per la teva passió i il.lusió amb la Ong que has creat. Ets molt gran!!!! Benji, que haig de dir de tu, ets un tio fenomenal amb un gran cor i molt bona persona, he après molt de tu i simplement dir-te que ets collunut. Montse, ets fantàstica, tens molta alegria que fa que els altres estiguem feliços cada moment. I tu Alejandro, ets un tio fenomenal, com un bon pibe, t'ens surts en cada moment, també he après molt de tu. I també vull agraïr a la gent autoctona de Mali com en Bua, el xòfer de la Ong, la Mackaman, la directora de Global Play, molt emprenedora i amb moltes il.lusions per tal que la Ong tiri endavant, en Michel, un tio realment fenomenal que viu al Pais Dogon, un tros de pa. En Leon, un supervivent nat., caçador i que procura porta menjar cada dia per la seva família també del Pais Dogon. I  donar les gràcies a la Claire, una francesa de 60 anys però que te un esperit lluitadora d' una adolescent de 20 anys.

Simplement gracies!!!!!!

Link fotogràfic (mostra d'una petita selecció de fotografies)

Q.F.

 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS