Administrar

Benvinguts al Bloc de la Isabel Casellas. - La WEB

VENISE LA NUIT de Simone Lodovici.

icasellas | 13 Setembre, 2008 18:54 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

Exposició fotogràfica Venise la nuit de Simone Lodovici que es pot veure a la galeria de Terra de Ningú.

 

 

 

He sentit el desig de fotografiar-la, Venècia, una nit que estava pels seus carrers i la vaig veure reflectir-se, tímidament, a les aigües fosques que la travessen com vellut negre. Si, Venècia a la nit es vellut negre, que es mou, i dins del qual s’amaguen traces, matisos secrets, que suren en silenci.

He passejat entre els carrers laberíntics, al costat de companys desconeguts i solitaris. He participat a boges festes de deliri màgic, he contemplat les línies de les arquitectures, a vegades anguloses i a vegades suaument corbades.

 


 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS