Administrar

Benvinguts al Bloc de la Isabel Casellas. - La WEB

Exposició BUDAPEST; CULTURA SUBTERRÀNIA de Gonzalo Ovejero.

icasellas | 19 Setembre, 2008 14:37 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

Gonzalo Ovejero presenta a Terra de ningú d'exposició virtual BUDAPEST; CULTURA SUBTERRÀNIA una sèrie defotografies que van ser preses per la seva publicació a CafeBabel sota el marc d'un dels seus programes "Europe On The Ground".

 

Un dels aspectes que més criden l’atenció de Budapest és la seva vida sota terra. Els nombrosos i llargs túnels de metro i passos subterranis estan a vessar de botigues de roba, bars, floristeries, restaurants, farmàcies... Si tinguéssim que escollir un concepte comú per a poder definir l’estètica del subsòl d’aquesta ciutat aquest seria, paradoxalment, la falta d’un element unificador. Encara que el sistema de metro es composa solament de 3 línies (la línia 4 està en construcció des de 1972) podem observar grans diferències entre cadascuna d’elles, des de la decadència de Kőbánya-Kispest fins la bellesa de la línia M1, la més antiga d’Europa (1986) declarada Patrimoni de la Humanitat.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS