Administrar

Benvinguts al Bloc de la Isabel Casellas. - La WEB

Exposició LUCES NOCTAMBULAS de Mario Rubio García.

icasellas | 30 Setembre, 2008 19:01 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

Mario Rubio García presenta a Terra de ningú d'exposició virtual Llums Noctàmbules una sèrie de fotografies nocturnes.


La fotografia nocturna exigeix, al contrari que d’altres moltes variants fotogràfiques, paciència. Preses que poden arribar a durar fins una hora posen de manifest a la majoria de les imatges el moviment del nostre planeta Terra. Els estels, amb les seves traces dibuixades en el firmament, donen fe del nostre moviment de rotació. Tanmateix, els núvols que davant els nostres ulls solen ser estàtics, a la fotografia nocturna cobren vida, dibuixant-se com grans esteles esmolades que decoren el cel.

En aquest tipus de fotografia “noctàmbula”, cerca escenes poc habituals com cases derruïdes, paisatges naturals, arquitectura industrial on donar color amb múltiples tocs de flaix i llanternes de colors al desig de l’autor per transmetre sensacions noves i inusuals als espectadors.

Sens dubte, la llum de la foscor és la més fascinant per fotografiar.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS