Administrar

Benvinguts al Bloc de la Isabel Casellas. - La WEB

Exposició ÀNGELS; TAL COM SOM de Carles Calero, ...1r. trimestre.

icasellas | 30 Novembre, 2008 17:00 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

Projecte fotogràfic que ens mostra els participants ensenyant-nos algun aspecte de la seva personalitat a través de l’expressivitat corporal, o d’alguns complements que els identifiquen.

L’objectiu és mostrar-nos tal com som, sense res a tapar, sense res a amagar...i això si...com uns angelets.

Per veure la exposició complerta o per participar a les sessions consulta les bases a http://www.TERRAdeNINGU.com...o pots posar-te en contacte amb el fotògraf: carles@terradeningu.com

 


 

 

JOSHUA HOFFINE, fotògraf.

icasellas | 29 Novembre, 2008 17:42 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.
Joshua Hoffine és un fotògraf nordamericà i crea fotografies realment terroriíiques, però a la vegada espectaculars. Molts l'anomenen el fotògraf del terror.

La seva fotografia té una gran qualitat tècnica, però no són muntatges, són reals. Crea les escenes com si fossin una pel·lícula, crea escenaris, vestits, maquillatge, màquines de fum per ajudar a crear l'ambient i els actors són amics i familiars. 

Segons diu:
Considero que las historias de terror están en último termino relacionadas con la inminencia y aletoriedad de la muerte, así como la implicación de que no existe ninguna certeza de que sigamos existiendo. La experiencia del terror, reside en esta confrontación con la incertidumbre. El terror nos dice que nuestra creencia en la seguridad es tan sólo una ilusión y que toda clase de monstruos nos rodean día a día.
El making-off de la foto a l'article Making-devil al bloc del fotògraf.

Voluntàris per a projecte fotogràfic d'en Sergi Fernández.

icasellas | 27 Novembre, 2008 19:36 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.
Fotògraf berguedà busca voluntaris per participar en un projecte fotogràfic.

Com a resultes d’un curs de fotografia d’autor per fer un projecte fotogràfic “modern” cal retratar l’entorn dels supermercats i la seva gent amb la finalitat de que les fotografies serveixin per analitzar la uniformitat que ens condiciona el supermercat i la individualització que ens porta la gran ciutat.
Som el què mengem o el lloc on comprem?
Heu pensat mai si el qui teniu just al davant de la cua podrà sopar amb allo que compra?
 

Que cal fer? Anar a comprar en un supermercat una mica gros (d’aquells amb zona d’aparcament), informar al fotògraf de l’hora i el lloc, i quan sortiu us faran 3 ó 4 fotos amb la vostre compra.

Quan? Quan vulgeu, la gent va a comprar sovint, com sera que algun dia no es pot lligar, vosaltres proposeu que esteu interessats i llavors ja ho lligarem, això serà fàcil.

Què s’ha de comprar? El què vulgueu, des d’una ampolla d’aigua a tot el dinar de Nadal, el què vulgueu. No vull interferir el mes mínim en la vostra compra.
On? On aneu habitualment. És premien els voluntaris de l’àrea metropolitana. Els super, hipermercats de la zona metropolitana il·lustren millor la uniformitat.

Recompensa: Una còpia de la foto i donar-me un cop de mà.

Per cert, si els vostres pares, mares, fills, filles, veïns, i coneguts volen participar collonut. Els hi podeu fer arribar el meu correu.

Sergi Fernández
www.teti.cat/blog

L'arxiu de la revista LIFE es pot consultar a internet.

icasellas | 25 Novembre, 2008 22:20 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

Para la gente que adora la fotografía y la historia, TimeWarner i Google han posen a disposició de tots més de 3 milons de fotos de l'arxiu de la revista Life.

Val a dir que molt poques d'aquestes fotografies han estat publicades i per això resulta una gran iniciativa de Google que va escannejar tot l'arxiu on podem veure treballs de: Alfred Eisenstaedt, Margaret Bourke-White, Gordon Parks o W. Eugene Smith.

Pàgina de consulta.

1 2 3 4  Següent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS