Administrar

Benvinguts al Bloc de la Isabel Casellas. - La WEB

4ª EDICIÓ DELS PREMIS 50mm

icasellas | 30 Març, 2011 21:25 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.
text: fcf

Dissabte 26 de març al Neapolis de Vilanova i la Geltrú, es va celebrar una magnífica 4ª edició dels Premis 50mm de la Federació Catalana de Fotografia. Novament el nombrós públic assistent, va gaudir d’una vetllada entranyable, amena i distreta, on es van combinar audiovisuals, reconeixements, homenatges, premis i la brillant actuació musical i de tangos del grup Milonga la Cachusa durant tota la tarda. Fotògrafs i entitats catalanes van rebre premis i distincions, tant de la Federació Catalana de Fotografia, com de la Confederación Española de Fotografia, Image sans frontieres i FIAP, amb la intervenció dels seus respectius presidents i representants. Es va recordar a Ramon Vilalta, es va distingir a Josep Lozano com a Membre d’Honor i a Josep Closa com a Savi Fotogràfic. Afic Blanes va ser distingida com a Entitat d’Honor de la FCF. Van rebre els Premis Nacionals 2010 de la CEF, AFTDAO Berga com a millor entitat i Montphoto, per el seu concurs de natura, com a millor medi de difusió. Es van veure audiovisuals dels finalistes del Premi Catalunya, dels fotògrafs Tino Soriano i Eulàlia Ramon que també van intervenir en l’acte i de Montphoto. Finalment, amb tots els finalistes dalt l’escenari, es va desvetllar el Premi Catalunya 2010, merescudament guanyat per Anna Selga. Després de gaudir d’un audiovisual de l’Anna, va finalitzar la gala amb la intervenció del president de la Federació Catalana Raimon Moreno. Els assistents van rebre un obsequi junt amb la Revista 50mm nº 13 abans d’acomiadar-se amb una copa de cava i haver gaudit una bona estona amb grans fotògrafs i bones fotografies. Finalment es va celebrar un sopar a Vilanova,on es va continuar gaudin d´unes bones estones amb els amics i amigues de la fotografia catalana.
 
 
Foto: Mar Biosca

 
 
Foto: Juanjo Vidilla
 
 
Premis a l'AFTDAO.
text: aftdao
 

En aquesta edició de la Gala de lliurament de premis de la Federació Catalana de Fotografia, la Confederación Española de Fotografia (CEF), la Federació Internacional d'Art Fotogràfic (FIAP) i Imatges Sense Fronteres (ISF).

Dels 88 reconeixements els nostres socis n'han obtingut 31.
Les distincions rebudes han estat les següents:

ADELINA PUTELLAS JUBELLS        EFCF-RISF2-EDISF-AFIAP- FINALISTA PREMI CATALUNYA
ANNA SELGA CASELLAS               EFCF-ACEF - PREMI CATALUNYA
ENRIC LOPEZ CONEJO                 AFIAP-RISF2
FREDERIC GARRIDO VILAJUANA   ERISF
JOSEP MARIA ROBERT REALES     EFIAP-RISF3-EDISF-EHISF
JULI BOVER ROMERO                   EFCF-ACEF
JULIAN NEGREDO SANCHEZ         AFCF-EDISF-EHISF-ERISF
LLUÏSA ORTEGA GUTIERREZ         RISF3
MANUEL LUPIÓN MANZANO          AFCF
PILI GARCIA PITARCH                   AFIAP
RAFAEL GARCIA HERNÁNDEZ        AFCF-ACEF-RISF2
SANTOS MORENO VILLAR             AFCF–ECEF-EDISF-EHISF-ERISF

AFTDAO

 

ANNA SELGA CASELLAS - PREMI CATALUNYA 2010

icasellas | 30 Març, 2011 21:18 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

text: fcf

Anna Selga Casellas guanya el Premi Catalunya 2010 atorgat per la Federació Catalana de Fotografia. Aquesta jove fotògrafa nascuda a Navàs i integrant d’AFTDAO Berga, que en relativament poc temps s’ha fet un lloc entre els millors fotògrafs de Catalunya, gràcies a una gran capacitat de creació, treball i esforç, ha aconseguit el Premi Catalunya, superant als altres deu finalistes, que val a dir, no ho han posat gens fàcil, ja que les col•leccions presentades han estat d’un nivell excepcional. Felicitats Anna per aquest merescut premi. I Felicitats Joan Mimó, Sergio Tello, Frederic Sagués, Andreu Noguero, Jorge Llorca, Josep Ponsa, Fede Garrido, Adelina Putellas, Miguel Parreño, Miquel Viñas i Josep Balcells per ser uns brillants finalistes al Premi Catalunya 2010.

Fotos premi Catalunya: Anna Selga

 

                                                          Foto: Mar Biosca

flash50mm n.86 de la FCF.

icasellas | 13 Març, 2011 13:14 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

flash50mm és un butlletí digital amb un recull d'informació fotogràfica (referent a la Federació actes, activitats, concursos i tallers) que setmanalment envia la Federació Catalana de Fotografia.

Podeu descarregar-lo d'aquest link: http://www.fedcatfotografia.org/docu/noticies/flash50mm%20086%20b.pdf

Fotos del terratrèmol del Japó.

icasellas | 12 Març, 2011 13:08 del.icio.us facebook.com google.com twitter.com

Inventari Fotogràfic.

Les podeu veure a THE BOSTON BLOBE.

 

http://www.boston.com/bigpicture/2011/03/massive_earthquake_hits_japan.html
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS